Phisher Page-s

Phishers eliminisan od strane Italijanskih Poruka

djolehotsauce | 21 Decembar, 2009 23:57

Meseci od siromašnih pošta kutija; Italijani su bombardovale svakodnevno rezultatom farlocche pošte, koji su se pretvarali da budu poslate PosteItaliane i koja zahteva od korisnika da obezbedi korisničkim imenom i lozinkom (podatke koje bi onda došao direktno na Crooks) : phishing poruke u najkraćem periodu, od juče možda ovaj sajber talas neželjenom će prestati da se, zahvaljujući 26 poternica razvio Guardia di Finanza protiv počinilaca ove igre-novca.

Među 18 uhapšenih je 8 italianskih građane, istočne Evrope. Svakako ona ce jednom dobiti pristup podacima više naivnih korisnika, oni će se prijaviti na sajt prave italijanske poste, a zatim ispraznite njihov račun, drugih recima u njihovom je posed. Real prevara, koja srećom nije razrešena.

Komentari

UGG Australia Sale UK

UGG Australia Sale UK | 27/09/2011, 10:33

Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful and beneficial to your readers.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb